• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Щамповане на тениски

Щамповане на тениски в Promostars

Ние предлагаме на нашите корпоративни клиенти щамповане на тениски, които най-добре да облекат техния бизнес. Щамповането на тениски при нас се извършва по нови и модерни технологии, които гарантират качество и издръжливост на изделието. Освен това, всички материи, които използваме в процеса ни на работа, са изработени по висококачествени стандарти, които Ви осигуряват щамповане на тениски с най-добрите качества и визия.

Над 4 години ние от Promostars сме на пазара и сме се утвърдили като качествен и сигурен партньор при щамповането на тениски и изготвянето на различни рекламни материали. Всички изделия, които предлагаме са високкачествени и са пригодени специално за печат. Доверете се на Promostars за Вашата реклама!

Щамповане на тениски за Вашия бизнес

Днес щамповането на тениски е изключително бърз и лесен процес. Все по-често големи комапнии и фирми се обръщат към щамповането на тениски за да рекламират своя бизнес. Тениските с щампи определено превръщат всеки човек в ходеща реклама, която да разпространява идеята, продукта и бизнеса Ви. Именно затова трябва да заложите на качеството, което ще издържа ден след ден.

Щамповане на тениски

Щамповане на тенески 1 на супер цениЩамповането на тениски е процес, при който към тъкънта на тениската се нанася определен цвят, който да оформя различни дизайни и изображения. При правилно щамповане на тениските боите се съединяват с материята, за да може да се получи изображение, издръжливо на различни типове третиране, като пране, сушене и гладене. Още в миналото за щамповане са били използвани различни посредници, като дървени блокове, шаблони, валяци и други.

 

Щамповане на тениски през годините

Щамповането на тениски и други текстилни изделия е познато на човека от много години. С развитието на различните технологии, се развиват и начините, по които се извършва самото щамповане на тениски.

 

Ръчно щамповане на тениски

От всички възможни процеси, ръчното щамповане на тениски е най-ранният, най-простият и този, който отнема най-много време. За да се щампова тениската, първо трябва да се създаде дизайнът, да се нарисува и тази рисунка да бъде прехвърлена на дървен блок. За всеки цвят от изображението трябва да се изработи отделен блок. След като се издълбаят дървените блокове започва същината на щамповането на тениски.

 

Специално обучен човек наслагва цветове върху блоковете, които след това пристиска към плата, като прилада допълнителен натиск с помощта на различни тежести. След това се нанася всеки следващ слой, като трябва да се поставя внимателно, за да може идеално да пасва на предишния. По този начин се получава равномерно щамповане на тениските. Въпреки че този метод е най-бавният и отнема най-много усилия, с него могат да се създадат уникални дизайни, които да имат високо артистични характеристики.

 Качествено щамповане на тениски

Механично щамповане на тениски

Този процес за първи път е въведен през 1785 година. Машината на Бел позволява щамповане на тениски с до 6 цвята едновременно. Първоначано това изобретение не печели голяма популярност. Проблемът на машината е, че при щамповане на тениски с един цвят, може да се получи доста добро качество, но затрудненията идват при използването на повече цветове. Изобретението трудно може да бъде центрирано, така че и 6-те барабана с цветове да бъдат подредени в една линия, което да създаде едно цяло изображение.

 

Дефектът е преодолян от Адам Паркинсън през 1785 година, като той успешно подобрява изобретението на Бел и то вече може да отпечатва идеално от 2 до 6 цвята едновременно. Тази машина променя значително темповете за щамповане на тениски и текстил, като увеличава обема на работа. След въвеждането на механичното щамповане на тениски и текстил, за един работен ден, една машина успява да обработи над 10 хиляди метра плат. Изобретението позволява пресъздаване на всички детайли на разстояние от 2 до 200 сантиметра при щамповането на тениски и предлага висококачествено изображение на всеки произведен сантиметър.

 

Широкоформатно щамповане на тениски

Широкоформатното щамповане на тениски е технология, която е използвана от незапоменени времена от японците. В края на 19 век тя започва да се разпространява и в Европа. При широкоформатното щамповане на тениски дизайнът се изрязва от хартия или тънко парче метал, като отрязаната част играе ролята на изображението. При широкоформатното щамповане на тениски калъпите на изображенията трябва да се държат, за да може да не се нарушава цялостта. Едноцветната машина за широкоформатно щамповане на тениски и тъкани е патентована за първи път през 1894 година. Тя представлява барабан, на който е приложено изображението, който чрез въртенето прилага изображението върху текстила.

 

Дигитално щамповане на тениски

Щамповане на тениски на ниски цени

Дигиталното щамповане на тениски е технологията, която използваме и днес. Тя позволява директен печат върху дадено изделие, като самият процес на щамповане на тениски изисква специална технология и бои. От началото на 90-те години на 20 век дигиталната технология за щамповане на тениски започва да въвежда използването на вои на водна основа, което позволява директното печатане върху полиестер. Това е свързано с щамповане на тениски както за масовите потребители, така и за изработване на рекламни материали за различни компании, каузи и други. За щамповане на тениски от найлон или коприна се изисква използването на специални, по-киселинни бои. Дигиталното щамповане на тениски позволява както отпечатване на едно изделие, така и масово производство на различни артикули за реклама. 

Щамповане на тениски в Promostars
Щамповане на тениски за Вашия бизнес
Щамповане на тениски
Щамповане на тениски през годините
Ръчно щамповане на тениски
Механично щамповане на тениски
Широкоформатно щамповане на тениски
Дигитално щамповане на тениски


«