• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Products

     

    Рекламни пуловери и ризи

    Рекламните пуловери и ризи са страхотно допълнение към Вашата рекламна кампания, както и уникален подарък за всички Ваши служители и клиенти. Те са подходящи независимо от сезона и могат да бъдат използвани както на работа, така и в свободното време. Рекламните пуловери и ризи са стилен начин да рекламирате своя бизнес, като със сигурност ще оставят страхотно впечатление във всеки, който ги види.

     

    Рекламни пуловери и ризи за стилната реклама на Вашия бизнес

    Рекламни пуловери и ризи на супер цени 1Рекламните пуловери и ризи са оригинален подход и детайл, който ще направи добро впечатление при среща с клиенти или бъдещи партньори. Освен това, те са удобен тип облекло, което осигурява комфорт на Вашите служители и може да се използва при дрескод в офиса или на определено корпоративно събитие или среща с клиенти. Именно удобството, което рекламните пуловери и ризи предоставят ще ги превърне в харесвани от всички служители дрехи и те сами ще проявяват желание да ги носят!

     

    Рекламните пуловери и ризи могат да се носят както отделно, така и в комбинация. В продуктовата гама на Промостарс можете да намерите различни цветове и модели рекламни пуловери и ризи и да изберете най-добрата комбинация за Вашия бизнес и реклама. Комбинирайте Вашите рекламни пуловери и ризи със стилна бродерия на Вашето лого или мото на компанията и това ще Ви гарантира разпознаваемост и стил.

     

    Рекламни пуловери и ризи от Промостарс

    Рекламни пуловери и ризи на супер цени 2Ние от Промостарс предлагаме на всички наши клиенти висококачествени рекламни пуловери и ризи, изработени от естествени материали и щамповани с най-добрите технологии и методи на пазара. Това може да Ви гарантира трайна издръжливост на всички Ваши рекламни пуловери и ризи, както и доброто впечатление, което ще оставят във всеки клиент или служител. За да се уверите, свържете се с нас, за да Ви предоставим мостра, която да тествате. Най-сигурният начин да се доверите на нашите думи е просто да опитате. Така ще се убедите, че качеството има значение и ние от Промостарс Ви предлагаме само подбрани рекламни пуловери и ризи, изработени от качествени материали.

     

    Нашите предложения за рекламни пуловери и ризи

    В продуктовата гама на Промостарс можете да откриете както мъжки, така и дамски модели на рекламни пуловери и ризи, които можете да изберете в различни цветове и разнообразни размери. Всички рекламни пуловери и ризи, които Ви предлагаме могат да бъдат щамповани с висококачествените методи и технологии, които Промостарс предлага. При изработването на рекламни пуловери и ризи, всички наши клиенти имат възможността да избират между ситопечат, трансферен печат и бродерия. Ако все още не сте сигурни кой е най-добрият метод за печат на Вашите рекламни пуловери и ризи, то ние ще Ви помогнем в избирането. Всичко зависи от усещането, което искате рекламните пуловери и ризи да оставят, както и начинът, по който да изглеждат. Доверете се на качеството и сигурността на Промостарс за изработването на Вашите рекламни пуловери и ризи. Ние обличаме Вашата реклама!

     

    Рекламни пуловери и ризи
    Рекламни пуловери и ризи за стилната реклама на Вашия бизнес
    Рекламни пуловери и ризи от Промостарс
    Нашите предложения за рекламни пуловери и ризи

     

    • 1