Вход
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Тениски с щампи

Тениските с щампи - от ежедневието до бизнеса

 

Стилът е начинът да кажеш кой си, без да говориш!

Рейчъл Зоуи

Тениски с щампи на супер цени 1

Последните десетилетия модните тенденции продължават да се променят, но този път, като че ли те поемат в малко по-различна посока. Ако допреди години нормалният и задължителен дрескод за работа е бил костюм или риза с вратовръзка, през 21 век може би това вече не е точно така. Наблюдаваме как все повече работодатели започват да смекчават или премахват изискванията си за строго облекло на работното място. Всеки има право на избор, как да отиде на работното си място. И като че ли от там се разви и “явлението” тениска.

С годините продължаваме да наблюдаваме разпространението на тениските. Вече е нещо нормално, като отидеш на почивка, да си купиш тениска с щампа на мястото, където си бил. Така съвсем прост избор на обикновена дреха може да се превърне в скъп за всеки спомен. Също така, все по-често тениските се превръщат в идея за подарък за различни поводи. С новите възможности за щамповане все повече двойки, например, решават да зарадват половинката си с еднакви или допълващи се тениски.

Все по-често компаниите предпочитат служителите им да носят тениски, брандирани с лого/мото или и двете на фирмата при фирмени събирания, партита или кампании.

Тенденциите не убягват и в страната ни, като се наложиха първоначално в София и постепенно в останалите градове.

 

Но защо тениските с щампи са толкова предпочитано облеко?

Допреди години тениските може да са били просто част от домашното облекло или са били подходящ избор на дреха, ставаща за сън или за работа в градината. В момента, обаче, тениските с щампи започват да се налагат като доминантно облекло сред все повече и повече хора. Все пак всички знаем колко са скъпи костюмите, ризите и вратовръзките, и да си признаем са доста неудобни. А когато ежедневният ви работен дрескод ги изисква, това понякога може да бъде непосилно за служителите.

 

Защо да разрешаваме тениските с щампи на работа?

Тениски с щампи на супер цени 2Обикновено, работодателят прави избор да бъде уеднаквен дрескодът във фирмата, първо – за да се чувстват равни служителите, и второ - като нещо отличително за фирмата. Именно затова тениските с щампи могат да бъдат добър избор за Вашата компания. Въпреки че костюмите привидно са еднакви, при тях е много лесно да забележим разликите на костюм от 200 и 2000 лева. Докато щампованите тениски с логото на фирмата биха помогнали в премахването на тези бариери. А и не само това.

 

Щампованите тениски често помагат в междуличностната комуникация. Не Ви ли се е случвало докато си вървите по улицата и да видите човек с тениска с щампа на ваш любим филм или герой. Този вид облекло помага за разкриването на личността, както и е много добър помощник в началото на разговори. А знаете ли, може да се окаже, че и шефът Ви има същата щампована тениска като Вас?

 

Разбира се, не може един адвокат, който работи в градския съд в София или в който и да било съд, да отиде на работа по тениска. Но пък може да я носи навсякъде другаде – тийм билдинг, парти, рождени дни и прочее.

 

С разчупването на стереотипите на работното място и в обществото идва и развитието на “явлението” тениска. Те могат да бъдат всякакви видове в различни цветове, с по-дълъг или по-къс ръкав, мъжки и дамски и с всевъзможни други малки или големи разлики. Но освен това, тениските могат да бъдат и с различни изображения, известни още като щампи.

 

 

Какво представляват щампите?

Тениски с щампи на супер цени 3Щампите са машини, на които се поставят релефни форми. Посредством тях и прилагането на силен натиск се отпечатва самата щампата върху тениска. С помощта на тези машини, вече може да се отпечатват всякакви неща на различни материали, като например плат или порцелан - съответно тениски или чаши за кафе. Не винаги, обаче, е задължително тениските с щампи, да бъдат просто такива, каквито се продават във всички магазини за дрехи.

 

Как да направим щампи?

Посредством развитието на новите технологии, графичните дизайнери вече имат възможността да редактират дадено изображение или да измислят нещо съвсем ново, което след това може директно да бъде отпечатано на тениската. Готино, нали? Именно развитието на технологиите ни позволява да си отпечатаме каквото пожелаем, където пожелаем.

Ако сте фирма или организация, която се нужда е от рекламни тениски, заповядайте в офиса ни в град София. Ще поговорим, ще ви посъветваме и ще стигнем до най-доброто за целите ви. И това не е всичко – даваме тениски, които да бъдат тествани от корпоративните клиенти, за да се уверят, че материалите, от които се изработват са с възможно най-висок стандарт приложен при производството им.

 

Какви видове щампи предлагаме?

Както вече казахме, новите технологии ни помагат да се развиваме във всички аспекти от живота. Щамповането на тениски също е сред тези неща. Ние предлагаме няколко вида щамповане, сред които са и ситопечатът, трансферният печат, сублимационният печат и бродерията. В зависимост от Вашите изисквания, може да изберете вида щамповане, за да може да получите желания ефект!

Държим на качествените изпълнения и спокойно можем да кажем, че материалите, от които са изработени тениските и всичко останали дрехи с марка PROMOSTARS са висококачествени.

 

Коя е най-добрата материя за тениски с щампи?

Тениски с щампи на супер цени 4За да може щампованата тениска да издържи по-дълго, тя трябва да бъде изработена добре, дори отлично. Със сигурност не малко фирми, които са използвали тениски като рекламен продукт – било за подарък към услуга или продукт или за служителите си, не веднъж са се ‘‘парили‘‘ от лошо изпълнение. Какво уважение бихте показали спрямо клиентите/служителите си, ако им подарите рекламни тениски, които на второто пране ще стават само за парцал? Именно затова трябва да се обръща внимание на материалите, от които са произведени тениските. Заповядайте при нас в офиса ни в София, където ще обсъдим всички детайли, които Ви интересуват. Целият ни каталог се състои от дрехи, изработени само от висококачествени материали и предназначени специално за печат, които Ви гарантират дълготрайното им ползване.

 

Какво е важно при поддържането на тениски с щампи?

Тениските с щампи не са толкова по-различни от останалите Ви дрехи. Но въпреки това, има специфични неща, които трябва да знаете за поддържането им. При прането на вашите тениски с щампи, препоръчваме да обръщате тениската наопаки, т.е щампата да остане отвътре. По този начин защитавате щампованото изображение от нараняване по време на пране. Също така, препоръчваме при гладене да избягвате директния контакт с щампата, тъй като топлината може да повреди цялостта, както и качеството на цветовете на вашата щампована тениска.

 

Но защо Ви е тениска с щампа?

Тениски с щампи на супер цени 5Тениските с щампи Ви позволяват да изразите себе си. Например, ако любимият Ви супергерой е Батман или обожавате определен актьор или филм, то сега е по-лесно от всякога да се сдобиете с тениска с подобна щампа. В случай, че сте били на почивка в Истанбул, но за беда сте забравили да купите подаръци, какво по-лесно от това да направите поръчка за отпечатване щампа на катедралата ‘‘св. София‘‘ в Истанбул? Така хем ще имате подарък, хем ще донесете лика на нещо автентично и мистично‚ оцеляло през вековете и прийоми на времето - храмът‘‘Св. София‘‘.

Но нека не се ограничаваме само до неща, известни на всички, защото тук не става въпрос само за личен стил. Тениските с щампа могат да бъдат идеално допълнение за рекламата на вашата компания. Така всички от компанията ще се чувстват част от голямото семейство. Затова много често работодателите поръчват еднакви тениски с щампи за служителите, когато ще ходят на тийм билдинг.  Не случайно тениските са най-желаният рекламен подарък!

Защо да хвърляте пари на вятъра, защо да инвестирате е тениски с ниско качество, като дори ви грози опасност да накарате крайния потребител да се обиди. Подарете му тениска с високо качество!

Вижте, как да различите качествената тениска от нискокачествената ТУК. (линк) http://promostars.bg/storage/pdf/Tshirts-qualityBG.pdf

 

Преимуществата на тениските с щампи

Все по-често тениските с щампи се включват в маркетинговите кампании на различни брандове. Забелязвали сте ги по улицата, на фестивали, концерти и хиляди други места. Тениските с щампи на различни компании вече не са само за хората, които работят там. Все по-често с цел привличане на вниманието, се организират различни инициативи или игри, на които често подаръците са именно тениски.

 

По-голяма популярност

Все пак, когато даден човек или клиент облече тениска с щампа на вашия бранд, той се превръща в ходеща реклама, говори с приятелите си, споделя за какво става въпрос. А всички знаем, че личната препоръка за дадена стока или услуга е една от най-добрите реклами, които компанията може да има. Затова, ако искате да популяризирате фирмата си, доверете се на нас за изработването на тениски с щампи!

Ние от PROMOSTARS предлагаме уникалната услуга да направите поръчка за отпечатване на щампа по ваш избор. Това, което трябва да направите е да изработите във формат CDR, EPS, PDF; растерни файлове: TIFF. Единственото, което е необходимо е да направите поръчка и да ни опишете, какво искате! Можете да се обадите на телефоните, посочени в сайта ни, или да пишете имейл, а след това да дойдете до офиса ни в София, за да направим консултация.

Щамповайте блузи, ризи, пуловери, якета, шапки, тениски! Развихрете въображението си и позволете на крайния потребител да се радва, че се е сдобил с тениската с щампа с бранда на компанията Ви.

 

Можем да се похвалим с ежегодното си присъствие на изложението COPI’S в София. Там всяка фирма, която се интересува от това да рекламира продукта/услугата си по различен начин може да получи отговор на всички въпроси.

Тази есен PROMOSTARS отново ще има щанд на изложението COPI’S в София.

 

Тениски с щампи на супер цени 6Продуктите, които PROMOSTARS предлага са изработени от висококачествени материи, което ги прави подходящия избор за поръчка от клиентите, особено когато върху дрехата трябва да бъде отпечатана щампа или бродерия. Не случайно, мотото ни е : „Ние обличаме Вашата реклама“!

Имаме опит в работата с големи корпоративни клиенти от София и други градове в страната, като много от тях направиха своите избор и поръчка, за това да облекат с еднакви дрехи (тениски, блузи) с  щампи служителите си и не съжаляват за избора на продуктите на PROMOSTARS.

Много добре знаем, че закупуването на по-качествени тениски увеличава имиджа на компанията Ви и влияе добре на цялостното послание, което искате да оставите в крайния потребител. Ако сте фирма, искате да зарадвате хората си с нещо различно, разчупено и с нещо, което да остави спомен у тях, то не се колебайте да направите дреха с отличителна щампа.

Големи, утвърдили се в бранша компании от София и цялата страна се довериха на PROMOSTARS и поръчаха рекламни дрехи, защото разбраха, че качествените тениски са начин за затвърждаване на реномето на фирмата. Дрехите, които предлагаме носят посланието на дадена фирма. Всички наши продукти са изработени от специални материали, които не се късат лесно, не се свиват при пране, а логото остава непокътнато, благодарение на качествените бои, с които работим при поставяне на печата върху материите.

 

Направете поръчката си и изберете качеството и стила за Вас и Вашите служители, за да бъде рекламата Ви на ниво! За да живее рекламата Ви с години, с минимални инвестиции, доверете ни се!

Офисът на PROMOSTARS се намира в София. Оборудвани сме с най-новите машини за ситопечат и умеем да отговаряме на най-високите изисквания на клиентите.

От която и точка на България да сте – свържете се с нас и поръчайте рекламни тениски, шапки, блузи, якета, суитчъри с посланието на компанията Ви.

Но защо тениските с щампи са толкова предпочитано облеко?
Защо да разрешаваме тениските с щампи на работа?
Какво представляват щампите?
Как да направим щампи?
Какви видове щампи предлагаме?
Коя е най-добрата материя за тениски с щампи?
Какво е важно при поддържането на тениски с щампи?
Но защо Ви е тениска с щампа?
Преимуществата на тениските с щампи
По-голяма популярност


 

 


«