Вход
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на www.promostars.bg

 

Настоящият Документ представлява общите условия или условията на ползване на  www.promostars.bg, които уреждат правилата за използването на www.promostars.bg, включително сключването на договор за покупко-продажба в този електронен магазин.

 

2. ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА

2.1. Принт Салюшънс Къмпани ЕООД е администратор на лични данни и отговаря за спазването на разпоредбите на Общия регламент относно защитата на данните. Нашата практика за защита на данните е в съответствие с действащото право за защита на личните данни.

2.2. Принт Салюшънс Къмпани ЕООД  е дружество със седалище гр.София, ул. Солун №47 и адрес на управление в България, гр.София, кв. Военна рампа, ул. Коце Ципушев №24-26, с рег. с ЕИК 201682869 и идентификационен номер по ДДС в България: BG201682869

2.3. Принт Салюшънс Къмпани ЕООД  администрира електронния магазин www.promostars.bg, наричан за краткост „Платформата “. Принт Салюшънс Къмпани ЕООД  щe бъде наричано за краткост по-долу www.promostars.bg

2.4. Можете да се свържете с  www.promostars.bg на посочения по-горе адрес или на телефони: 02/ 8310085; 02/ 8280473 или на и-мейл адрес office@promostars.bg

 

3. ДЕФИНИЦИИ

3.1. Купувач – юридическо лице или друго правно образувание, което си създава акаунт на Платформата, прави Поръчка и сключва договор за покупко-продажба от разстояние през Платформата за електронна търговия www.promostars.bg

3.2. Продавач – www.promostars.bg

3.3. Сайт – електронния магазин, хостван на уеб адреса www.promostars.bg

3.4. Платформата – Сайта www.promostars.bg

3.5. Клиент – всяко юридическо лице, или друго правно образувание, което получава достъп до Съдържанието чрез комуникационните средства, предоставени от www.promostars.bg (по електронен път, телефона и т.н.) или по съществуващ договор за използване с www.promostars.bg и което е заявило създаването и използването на Акаунт.

3.6. Потребител – всяко юридическо лице, или друго правно образувание, което се е регистрирало на Платформата и което чрез завършването на процеса на създаване на Акаунт е дало съгласието си относно определени клаузи в секцията Общи условия в Платформата.

3.7. Акаунт – раздел от Платформата, формиран от имейл адрес и парола, който позволява на Купувача да изпрати Поръчка и който съдържа информация относно Купувача/Потребителя и историята на някои от действията му в Платформата (Поръчки, данъчни фактури и др.). Потребителят е отговорен и обезпечава цялата информация, въведена в Акаунта да е вярна, пълна и актуална

3.8. Кошница – секция в Акаунта, която позволява на Купувача/Потребителя да добавя Стоки или Услуги, които желае да купи към момента на добавянето им или на по-късен етап; в случай, че Стоките и Услугите не са купени към момента на прибавянето им чрез направата на Поръчка Купувачът / Потребителят ще се възползва от Услугата на www.promostars.bg за проследяване на Стоките и Услугите посредством получаване на Търговски съобщения от www.promostars.bg

3.9. Поръчка – електронен документ, представляващ комуникационна форма между www.promostars.bg и Клиента, чрез който Клиентът заявява на Продавача, през Платформата, намерението си за купуване на Стоки и Услуги от Платформата.

3.10. Стока(-и) или Услуга(-и) – всеки продукт или услуга, находящи се на Платформата, включително продкти и услуги, споменати в Поръчката, които се предоставят от Продавача в резултат на сключен Договор.

3.11. Кампания – всяко рекламно съобщение, целящо популяризирането на Платформата, марката www.promostars.bg или определени Стоки и/или Услуги, които се предлагат в ограничени наличности, освен ако в търговското съобщение изрично не е упоменато обратното, за определен период от време, посочен от Продавача.

3.12. Договор – представлява сключения от разстояние договор между Продавача и Купувача за покупко-продажба на Стоки и/или Услуги през Платформата, неразделна част, от който са настоящите общи условия за ползване на Платформата.

3.13. Съдържание - цялата информация на Платформата, която е достъпна чрез връзка с Интернет и използване на устройство, имащ връзка с Интернет; съдържанието на всяко съобщение от страна на Купувача към www.promostars.bg и /или Продавача, изпратено посредством електронни средства и/или всякакви други достъпни комуникационни средства; всякаква информация, предоставена, по всякакви начини, от страна на служител/сътрудник на www.promostars.bg и/или друг Продавач на Клиента чрез електронни или други средства за предаването й от разстояние; информацията, свързана със Стоките и/или Услугите и/или прилаганите тарифи от Продавача в определен период от време;

3.14. Търговски съобщения – вид съобщение, съдържащо обща и тематична информация, информация относно подобни или подходящи продукти към купуваните, информация относно оферти или промоции, информация относно Стоките и Услугите, добавени в секцията “Профил/ Кошница” както и други търговски съобщения като пазарни и потребителски проучвания.

3.15. Транзакция – действието от страна на www.promostars.bg по възстановяване на платена от Купувача сума в резултат на разваляне, прекратяване, отказ или несключване на договор за покупко-продажба през Платформата, осъществявано единствено по банков път.

3.16. Спецификации – всички характеристики и/или описания на Стоките и Услугите, така както са посочени в описанието им.

 

4. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

4.1. Общите условия на www.promostars.bg обвързват всички Клиенти/Купувачи/Потребители на Платформата.

4.2. Всяко използване на Платформата означава, че Вие сте (а) се запознали внимателно с общите условия за използването й и (б) сте се съгласили да ги спазвате безусловно.

4.3. www.promostars.bg си запазва правото да актуализира и изменя Общите условия на Платформата периодично, за да отразява всякакви промени на начина, по който уебсайта функционира и условията или всякакви промени на законовите изискавания. Документът може да се противопостави на Клиентите/Потребителите/Купувачите от момента, в който е публикуван на Платформата. В случай на такава промяна ние ще публикуваме на Платформата изменената версия на Документа, поради което Ви молим периодично да проверявате съдържанието на настоящия Документ.

4.4. Ако някоя от разпоредбите на настоящите общи условия за ползване на Платформата се окажат недействителни или неприложими, независимо от причината за това, то това не влече недействителността или неприложимостта на останалите разпоредби.

4.5. www.promostars.bg полага сериозни усилия, за да поддържа точността на информацията, представена в Платформата. Въпреки това, като се има предвид възможните технически грешки или пропуски в тази информация, www.promostars.bg уточнява, че изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер, съответно доставените продукти могат да се различават от изображенията.

4.6. Характеристиките или цените на продуктите, описани в Платформата, могат да бъдат променяни от съответния Продавач по всяко време. Поради технически причини е възможно в тях да се съдържат грешки, за които www.promostars.bg предварително се извинява на своите Клиенти.

4.7. Възможно е, поради ограниченото пространство и последователната структура на информацията, описанията на продуктите да бъдат понякога непълни. Въпреки това, от www.promostars.bg се стремим да предоставим най-подходящата и важна информация.

4.8. Всички стоки, включително тези в промоция/намаление се продават и доставят до изчерпване на количествата дори това да не е изрично отбелязано в Платформата.

 

5. СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР

5.1. Клиентът заявява желанието си да поръча и купи Стока и/или Услуга през Платформата като направи Поръчка по електронен път и която съответно се регистрира от самия него или от служител на www.promostars.bg от негово име.

5.2. www.promostars.bg ще изпрати уведомление до Клиента за регистриране на Поръчката в системата му, което няма смисъла на приемане, потвърждаване или поемане на ангажимент за изпълнението й. Това уведомление www.promostars.bg прави по електронен път (имейл).

5.3. Затова Продавачът има правото да не достави част или всички Стоки или да не изпълни част или всички Услуги от Поръчката по различни обективни причини, включително, но не само поради изчерпване на складовата им наличност. При всички случаи www.promostars.bg уведомява за това Клиента чрез имейл или по телефона. При това положение единствената отговорност на Продавача е да върне евентуално получената предварително цена на Стоката или Услугата.

5.4. Договорът за покупко-продажба от разстояние между Продавача и Купувача се смята за сключен към момента на получаването от страна на Купувача на електронната му поща уведомление, че Стоката от Поръчката е готова за изпращане или Услугата може да бъде предоставена.

5.5. Договорът за покупко-продажба, сключен между Купувача и Продавача, се състои от настоящите общи условия и всякакви евентуални допълнителни договорки между Продавача и Купувача.

 

6. ПОЛИТИКА ЗА ОНЛАЙН ПРОДАЖБА

6.1. Достъпът до Платформата с цел регистрация на Поръчка е позволен на всеки Потребител.

6.2. www.promostars.bg си запзва правото по свое усмотрение да ограничи достъпа на който и да е Потребител/Купувач до реализиране на Поръчка и/или до някой от възможните платежни методи, ако сметне, че това би било в ущърб на www.promostars.bg по какъвто и да е начин. При това положение единственото право на Клиента е да се обърне към отдел „Връзки с Клиенти“ на www.promostars.bg, за да бъде информиран относно причините, които са довели до прилагането на посочените по-горе мерки. www.promostars.bg не носи отговорност за каквито и да е вреди, които Клиентът е претърпял или може да претърпи в следствие на това решение, независимо от неговата правилност или основателност.

6.3. Клиентът има право да публикува мнения относно Стоки и/или Услуги, както и да се свързва с www.promostars.bg на посочените адреси в раздел „контакти” на Платформата. Мнения или съобщения, които съдържат нецензурни думи или неподходящ речник ще бъдат премахнати от Платформата или игнорирани.

6.4. Комуникацията с Продавача може да се осъществи чрез директна с него връзка или на посочените на Платформата адреси в раздел „Контакт”.

6.5. В случай на необичайно голям трафик в интернет мрежата, www.promostars.bg си запзва правото да изисква от Клиентите да въвеждат ръчно валидиращите кодове тип captcha, с цел защита на публикуваната информация в Платформата.

6.6. www.promostars.bg може да публикува рекламна или промоционална информация за Стоките и/или Услугите и/или за предлаганите от него или от други търговци промоции на Платформата, за определен период от време.

6.7. Всички цени на Стоките и/или Услугите на Платформата са крайни, обявени са в лева (BGN) с включено ДДС и всички други изисквани по закон данъци или такси.

6.8. В случай на онлайн плащания или плащания по банков път, Продавачът не носи каквато и да е отговорност за каквито и да е разходи във връзка с такси, комисионни или други допълнителни плащания, направени от Купувача или неговата банка по повод на самата транзакция, както и в случаите на обмен на валута, прилагани от банката, издала картата на Клиента в случаите, в които валутата е различна от BGN. Плащането с карта към www.promostars.bg се приема като международно плащане от банките в България и съгласно техните правила за работа с карти и картови разплащания при такъв вид транзакции някои банки начисляват допълнителни такси. Разходите, свързани с подобни плащания, са за сметка на Купувача. Затова www.promostars.bg препоръчва на своите Клиенти на направят справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да им бъдат начислени при он лайн плащания или такива чрез банка за Продукти, продавани от www.promostars.bg.

6.9. Всички изображения, поместени на Платформата имат единствено цел да създадат известна представа за типа на предлаганата Стока/Услуга, а не да я представят точно. Съответно, възможно е някои от изображенията на Стоките или Услугите в Платформата (статични/динамични изображения/ мултимедийни презентации/ т.н.) да не отговарят на външния вид на съответната Стока или да създават грешно впечатление за предлаганата Услуга. Продавачът няма да носи отговорност за такива несъответствия.

 

7. ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ

7.1. Продавачът има право да използва подизпълнители за изпълнението на задълженията си по договора за покупко-проджба от разстояние, сключен чрез Платформата без да е необходимо да уведоми или получи съгласието на Купувача за това. Съответният Продавач ще носи отговорност за действията на тези подизпълнители като за свои.

 

8. ПРАВОТО НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА И ИНДУСТРИАЛНА СОБСТВЕНОСТ

8.1. Съдържанието, съгласно определението в глава „Дефиниции“, включително, но не само логата, всякакви графични изображения или надписи, търговските символи, динамичните символи, текстовете и/или мултимедийното съдържание на Платформата, са изключителна собственост на www.promostars.bg.

8.2. www.promostars.bg има и си запазва всички права върху интелектуалната собственост, свързани по някакъв начин с Платформата, независимо дали са негови собствени или получени чрез договорни лицензии или по какъвто и да е друг законосъобразен начин.

8.3. Нищо в сключения между www.promostars.bg и Купувача договор от разстояние няма да се счита като разрешение от страна на www.promostars.bg последният да копира, разпространява, публикува, предоставя на трети лица, променя по какъвто и да е начин каквато и да е част от Съдържанието, включително но не само съдържанието на търговските марки, логата, мултимедийното съдържание на Платформата или описанията на Продуктите или Услугите по какъвто и да е начин, включително чрез въвеждането на каквото и да било външно за Платформата съдържание, премахването на знаците, обозначаващи правото на собственост на www.promostars.bg върху Съдържанието. Клиентът няма право и да прехвърля, продава, разпространява материали, създадени чрез възпроизвеждане (копиране), изменение или публикуване на Съдържанието, освен с изричното съгласие на www.promostars.bg.

8.4. Клиентът може да копира, прехвърля и/или използва Съдържанието само за лични нетърговски цели, само в случаите, в които това не противоречи на предвиденото в настоящата глава от този документ.

8.5. Клиентът има право да използва Съдържанието за търговски цели единствено и само, ако е получил писменото съгласие на www.promostars.bg за това и само до частта от Съдържанието, до начина и степента на използването й, както и във времевите граници, за които това съгласие е дадено изрично. Всяко последващо или различно използване на Съдържанието ще се счита за нарушаване на настоящия договор между www.promostars.bg и Клиента и за нарушаване на правата на интелектуална собственост на www.promostars.bg, който има право да потърси отговорността на Клиента за това.

8.6. Простото изпращане до Клиента или рефериране към Съдържанието или части от него от страна на www.promostars.bg няма да се счита за съгласие от страна на www.promostars.bg да позволи на Клиента да използва Съдържанието или части от него за свои цели, различни от личните му нужди, независимо от средството за комуникация, използвано от www.promostars.bg.

8.7. Забранена е всякаква употреба на Съдържанието за други цели освен изрично позволените в настоящите общи условия или в друго изрично писмено съгласие, дадено от www.promostars.bg.

 

9. ПОРЪЧКА

9.1. Клиентът може да прави Поръчки на Платформата чрез добавянето на желаните Стоки и/или Услуги в Кошница за покупки, следвайки стъпките, указани в Платформата, за да завърши и изпрати съответната Поръчка.

9.2. Всяка добавена в Кошница Стока и/или Услуга може да бъде купена, ако е налична. Добавянето на Стока и/или Услуга в Кошница, без Поръчката да бъде приключена не води до регистрацията на Поръчката и автоматичното запазване на СтокатаУслугата.

9.3. Клиентът се задължава и отговаря за това всички данни, които е предоставил на www.promostars.bg във връзка с Поръчката да са верни, пълни и точни към датата на изпращането на Поръчката.

9.4. С изпращането на Поръчката Клиентът/Купувачът разрешава на www.promostars.bg и/или Продавача да се свърже с него пo всякакъв възможен начин, когато това се налага във връзка с направената Поръчка или сключения Договор.

9.5. Продавачът има право да откаже да изпълни (да анулира) направената от Клиента Поръчка, за което следва да уведоми Клиента. Анулирането на Поръчката не влече каквато и да е отговорност или последващо задължение на някоя от страните спрямо другата във връзка с нея и съответно никоя от тях няма право да търси от другата обезщетение за анулирането й в следните случаи:

-неприемане от страна на банката-издател на Клиента на транзакцията при онлайн плащане;

-осъществяване на паричната трансакция, което да не доведе до постъпване на средства по сметка на Продавача при он-лайн плащания;

-предоставените от Клиента данни в Платформата са непълни и/или грешни;

9.6. Купувачът ще поеме всички преки разходи по връщането на Продукти, предлагани от www.promostars.bg в случай, че се откаже от Договора от разстояние и заяви това в срока за отказ, предоставен му от www.promostars.bg. Този срок започва да тече от датата на сключване на Договора за услуги и от датата на получаването на купената Стока от Купувача или трето лица, различно от превозвача. Клиентът следва да върне www.promostars.bg Продукта на адрес: 

гр.София, ж.к.Военна Рампа, ул. Коце Ципушев №24-26 на място или до поискване със Спиди офис Илиянци за Принт Салюшънс Къмпани ЕООД , 0877304470, като междувременно уведоми Продавача за това на office@promostars.bg или на телефон 02 8310085

9.7. Продавачът се задължава да възстанови платената цена на Договора, сключен от разстояние, от който Купувачът се е отказал в рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата, на която доказателство от Клиента, че последният е върнал съответната Стока. Сумата ще бъде възстановена както следва без това да доведе до някакви допълнителни разходи за Купувача, освен, ако банката, която го обслужва не изисква някакви такси:

9.8. Продавачът има право да забави възстановяването на сумата в случаите на отказ от сключен Договор до получаването на продадените Стоки или до получаването на доказателство, че са били изпратени, в случай, че не е предложил да вземе сам Стоките, което от двете събития настъпи по-рано.

9.9. Право на отказ от сключения договор от разстояние и връщане на стока имат само потребителите по смисъла на Закона за защита на потребителите по отношение на стоките, предлагани от Платформата, продавачите и всички Купувачи по отношение на стоките, предлагани от www.promostars.bg, при положение, че когато е поръчана повече от една бройка от дадена марка и модел стока, опаковката само на един продукт е била разпечатана, а останалите бъдат върнати на Продавача запечатани.

 

10. СТОКИ/УСЛУГИ, ЗА КОИТО Купувачът НЯМА ПРАВО НА ОТКАЗ

10.1. Купувачът няма право да се откаже от сключения Договор в следните случаи:

- при предоставяне на услуги, при които Услугата е предоставена напълно и изпълнението й е започнало с изричното предварително съгласие на Купувача и потвърждение от негова страна, че знае, че ще загуби правото си на отказ, след като договорът бъде изпълнен изцяло от Продавача;

- при доставка на стоки или услуги, чиято цена зависи от колебанията на финансовия пазар, които не могат да бъдат контролирани от Продавача и които могат да настъпят по време на срока за упражняване правото на отказ;

-при доставка на стоки, изработени по Поръчка на Купувача или съобразно неговите индивидуални изисквания;

- при доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;

- при доставка на стоки, които след като са били доставени и поради естество им са се смесили с други стоки, от които не могат да бъдат отделени;

11. ПОВЕРИТЕЛНОСТ

11.1. Клиентът/Потребителят/Купувачът се съгласява, че като предоставя каквито и да е свои лични или други данни на www.promostars.bg, той се съгласява, че те могат да бъдат използвани от последния за следните цели от www.promostars.bg: (1) поддържане на акаунта на Клиента/Потребителя/Купувача, включително регистриране на поръчки, изпращане на поръчани продукти, осъществяване на поръчаните услуги, фактуриране, разрешаване на спорове с Клиенти/Потребители/Купувачи по повод техните Поръчки или разглеждане на исканията им;

 (2) изпращане на Търговски съобщения, периодични уведомления по и-мейл чрез, проследяване и наблюдение на продажбите и Клиентското/потребителското поведение.

11.2. Клиентът/Потребителят/Купувачът се съгласява да предостави на www.promostars.bg неограничен по обем и време достъп върху всякакви материали и информация, които изпраща на Продавача чрез или във връзка със Платформата, назависимо дали е направил Поръчка и осъществил сделка през Платформата. www.promostars.bg има правото да използва, възпроизвежда, публикува, променя, предава и разпространява тази информация или материали. Клиентът изрично се съгласява, че www.promostars.bg може свободно да използва и обработва за свои цели идеите, концепциите или ноу-хауто, които Клиентът му е предоставил по какъвто и да е начин през или във връзка със Платформата или действията/бездействията, които Клиентът е осъществил през или във връзка със Платформата. www.promostars.bg няма задължение да пази така получената информация като поверителна, доколкото това не му се вменява в задължение от действащото законодателство.

11.3. С предоставянето на свои данни на www.promostars.bg Клиентът/Потребителят/Купувачът дава изричното си съгласие с него да се свързват куриерски фирми на даден адрес или по телефона.

 

12. ТЪРГОВСКИ СЪОБЩЕНИЯ

12.1. В момента, в който Клиентът си създаде акаунт в Платформата, има възможността да изрази съгласието си за получаване на Търоговски съобщения.

12.2. Купувачът/Потребителят може да се откаже си от съгласието си, дадено на Продавача за получаване на Търговски съобщения, който отказ може да изрази по всяко време, като промени настройките на Акаунта си в „Профил“ или като се свърже с Продавача.

12.3. Отказът за получаване на Търговски съобщения не означава автоматичен отказ от даденото съгласие за сключване на настоящия договор.

12.4. След добавянето на Стоки или Услуги в следната секция в Акаунта:

12.4.1. „Кошница“- Продавачът ще уведомява Купувача /Потребителя относно:

-Промяна на цената на Стоките или Услугите в секцията „Кошница“

-Препоръки за Стоки, които са подобни на тези, добавени в секцията „Кошница“

12.4. След покупката на Стока или Услуга, www.promostars.bg ще изпрати на Купувача / Потребителя търговски съобщения относно: Предложения за Стоки или Услуги, препоръчвани да бъдат използвани заедно с купената Стока или Услуга Клиентът / Потребителят може да се отпише по всяко време от получаването на Търговски съобщения съгласно чл. 12.2 по-горе като кликне върху линка за отписване, публикуван в търговските съобщения, получени от www.promostars.bg или като се свърже с www.promostars.bg за тази цел. Ние не използваме абсолютно никакви данни за Профилиране на Купувача / Потребителя.

 

13. ФАКТУРИРАНЕ – ПЛАЩАНЕ

13.1. Цените на Стоките и Услугите, обявени в Платформата, са крайни и включват ДДС, както и всички други данъци и такси, предвидени в действащото българско законодателство. Освен доставката на вашите поръчки, защото всяка Поръчка има различен обем и тегло и не можем предварително да ги изчислим. Цените за доставка завсят от цените на услугите на различните доставчици и не се калкулират от Платформата.

13.2. Цената, начинът на плащане и срокът за плащане при издаване на фактури са посочени във всяка Поръчка. Поръчки на продукти, предлагани от www.promostars.bg на стойност над 1000 лв. няма да могат да се плащат при доставката, а следва да се заплатят предварително по банков път.

13.3. Клиентът/Потребителят е длъжен да предостави цялата необходима информация за издаването на фактурата в съответствие с действащото българско законодателство.

13.4. Продавачът ще издаде на Клиента фактура за поръчаните и доставени Стоки / предоставени Услуги въз основа на инфомацията, предоставена от Клиента.

13.5. www.promostars.bg издава фактура за всяко плащане по Поръчка, чрез която Клиентът си е купил Стока и/или Услуга, предлагана на Платформата от www.promostars.bg. Клиентът е съласен да получава такава фактура по електронен път.

13.6. С цел правилното съставяне на фактурата за съответната Поръчка, Клиентът/Потребителят е длъжен непрекъснато да актуализира данните в акаунта си. Той е длъжен да прегледа информацията, посочена в съответната Поръчка, за да се убеди, че тя е пълна, вярна и точна.

 

14. ДОСТАВКА НА СТОКИ

14.1. Продавачът се задължава да доставя поръчаните и купени Стоки сам или чрез куриерска фирма Спиди до адрес, посочен от Купувача или в офис на куриерската фирма. В случаите на доставка до врата Купувачът трябва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр на www.promostars.bg, определено за това. В противен случай, доставаката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка.

14.2. Продавачът ще осигури подходящото опаковане на Стоките и изпращането на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ, то моля да се свържете с нас на имейл office@promostars.bg и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

 

 

15. ГАРАНЦИИ

Условията за ползване и транспортиране на един разопакован продукт са същите, както на веднъж опакованите продукти от производителя и се ползват със същите предимства освен, ако не е посочено друго в страницата на Стоката.

 

16. ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА СОБСТВЕНОСТТА

16.1. Собствеността на Стоките ще бъде прехвърлена от Продавача с предаването им на Купувача, след извършване на плащането от негова страна. Предаването на Стоката ще се удостоверява с подписа на Купувача на транспортния документ, предоставен от куриера.

 

СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

До ………………………

/името на търговеца/……………………………………………………………………..

/адрес, ЕИК/

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:

…………………………………………………. /описание на продукта/

Стоката е поръчана на ………………….

Стоката е получена на …………………. /посочва се датата на получаване от потребителя/

………………………………………………………………………../Име на потребителя/

Гр./с……………………………………………………………. /Адрес на потребителя/

………………. …………………………….

/Дата/ /Подпис на потребителя

 

17. ОТГОВОРНОСТ

17.1 Продавачът не носи отговорност за каквито и да било претърпени от Купувача вреди, настипъли в резултат на форсмажорни обстоятелства или такива, които са извън контрола на Продавача.

18. ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Моля, прегледайте политиката за защита на лични данни, която е част от този Документ и може да видите тук.

19. ИЗПОЛЗВАНЕ НА БИСКВИТКИ

Моля, прегледайте политиката за използване на бисквитки, която е част от този Документ и може да видите тук.

 

20. ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

20.1. Нито една от страните няма да носи отговорност за неизпълнението на договорните си задължения, ако подобно неизпълнение се дължи на форсмажорно обстоятелство. Форсмажорно обстоятелство е непредвидимо събитие, извън контрола на страните, което не може да бъде избегнато.

20.2. Ако в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на съответното събитие, то не спре, всяка от страните има правото да уведоми другата страна, че прекратява Договора без да дължи на другата обезщетения за каквито и да е евентуално претърпени вреди.

21. ПРИЛОЖИМО ПРАВО – ЮРИСДИКЦИЯ

Настоящият договор е предмет на българското законодателстово. Евентуалните спорове, възникнали между www.promostars.bg и Kлиенти, ще се решават от компетентния български съд в съответсвие с българското законодателство, освен ако страните не са уговорили друго.

  • 1