Вход
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3

Печат на тениски

Принт Салюшънс Къмпани разполага със собствена печатна база. По този начин ние гарантираме качественото изпълнение на поръчките както и сроковете за печат. Предлагаме различни технологии за печат и бродерия на конкурентни цени.

СИТО ПЕЧАТ

Най-популярният метод за печат на дрехи е сито печатът. Той е приложим върху изключително голямо разнообразие от продукти – тениски, блузи поло, суитчъри, ватирани блузи, ризи, якета и др. Ние работим с пластизолни мастила, които се характеризират с високо качество и наситеност на цветовете. Те са предпочитани при дизайни с много фини детайли и растери.

ТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ

Трансферният печат е идеален за печат на шапки и козирки. Този вид печат е недиректен метод на сито печат. Това е метод за отпечатване на изображения като се използва междинен носител. Изображението предварително са нанася върху специална хартия, в огледален вид, и се пренася към тъканта под въздействието на висока температура и натиск чрез термотрансферна преса. Трансферите са използват върху продукти и артикули, които са труднопечатаеми и неудобни за директния сито печат.

СУБЛИМАЦИОНЕН ПЕЧАТ

Сублимационният печат е технология за дигитален печат като се използват пълноцветни изображения. Тази технология е приложима върху полиестер. Сублимационен печат правим върху шапки, тениски, кърпи и др.

БРОДЕРИЯ

Бродерията е чудесен метод за надписване на дрехи, което създава впечатление за професионализъм и престиж. Тя е предпочитана за изработка върху блузи поло, поларени блузи и суитчъри, якета и шапки. При нея нямаме почти никакви ограничения. Можем да бродираме джоб на риза, шапка с ръб дори и яката на блуза.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПЕЧАТ:

- приемаме само векторни файлове: CDR, EPS, PDF.
- растерни файлове: TIFF, PSD с поне 300 dpi/inch
- цветове, зададени по PANTONE.


Заложете на качеството при печат на тениски


Печат на тениски 1 на супер цениКачеството е нещото, което говори без думи. Именно затова при брандирането на Вашата компания, ние от Promostars Ви препоръчваме да се доверите на качеството на нашите продукти. Вече над 4 години предлагаме най-качествените и добри решения при печат на тениски на всички наши клиенти. Доверете се на нас при печата на тениски в цялостното изграждане на рекламната визия на Вашата компания. За нас корпоративните клиенти са изключително важни и знаем точно как да облечем рекламата им.
Виж повече

Печат на тениски от Promostars


При нас можете да намерите висококачествени продукти, изработени по утвърдени стандарти за качество, гарантиращи безупречни резултати и визия. Ние Ви предлагаме печат на тениски, суитшърти, блузи, шапки, ризи, пуловери и много други артикули, с който ефективно да рекламирате и промотирате Вашия бизнес. Всички текстилни изделия, които предлагат печат на тениски, са изработени по най-добрите технологии, които предлагат съчетание от високо качество и стилен дизайн.

Ние от Promostars Ви предлагаме най-новите и качествени технологии за печат на тениски. Можете да избирате между ситопечат, трансферен печат, сублимационен печат на тениски, както и бродерия. Най-подходящите технологии за печат на тениски са именно ситопечатът, сублимационният печат и бродерията.

Печат на тениски 2 на супер цени

Печат на тениски


Печатът на тениски е именно тази технология, която Ви помага да изразите себе си лесно, достъпно и креативно. В ежедневието си все по-често виждаме хора с разнообразни стилове на обличане, но някак забелязваме как печатът на тениски се налага все повече и повече. Все по-често големите фирми се обръщат към печата на тениски, за да брандират екипа си. Развитието на технологиите и по-голямото разнообразие позволява изработването на най-добрия дизайн за Вас и Вашата компания.

Печатът на тениски и различни изделия е познат на човечеството от много години, но едва в последните десетилетия той започна да се използва с рекламна цел. Сега е по-лесно от всякога да брандирате фирмата си с печат на тениски. Този похват за рекламиране става все по-известен и вече почти всеки има в гардероба си поне една тениска с логото на някаква фирма, продукт или приложение.

Защо да изберем печата на тениски?


Печатът на тениски позволява най-лесно и точно постигане на дизайна, от който се нуждаете на достъпни и изгодни цени. Той продължава да се налага като водещ метод на брандиране на компаниите. Печатът на тениски позволява да изобразите всичко, което искате – фирмено лого, талисман, слоган, като можете дори да направите персонализирани тениски за всеки служител, с нещо, което ги определя или просто нещо, което харесват.

Именно, защото печатът на тениски предлага толкова много възможности за Вас и Вашата компания, трябва внимателно да избирате фирмата, която ще изработи Вашите рекламни материали. Често при печата на тениски се използват нискокачествени материи, като китайски тениски, които след няколко пранета започват да се късат или се нарушава качеството на отпечатаното изображение. Тогава рекламата на Вашата компания или продукт може да не действа за Вас, а против Вас.

Никой няма да остане приятно изненадан, ако рекламната Ви тениска започне да се разпада след няколко носения. А ни се е случвало да получим рекламен материал или печат на тениска и след 2-рото пране да прилича по-скоро на парцал. Големият избор за печат на тениски на пазара може да обърка клиентите. Но при избирането на фирмата, която ще изработва тениските Ви трябва да внимавате. Именно затова при печата на тениски трябва да се доверите на качеството, което ние от Promostars Ви гарантираме за всички продукти, които предлагаме.

Сито печат за печат на тениски


Ситопечатът е една от най-старите технологии за печат на тениски, познати на човечестото. При него ние работим със специални, пластизолни мастила, с които лесно се изобразява всеки детайл при печат на тениски. Те са с изключително наситени и интензивни цветове, които гарантират най-добри резултати. Ситопечатът не само предлага отлични цветове при печат на тениски, но и производството на по-големи количества за кратки периоди от време.

Ситопечатът е един от най-предпочитаните методи за печат на тениски. На нас са се доверили множество компании, които вече са се сдобили с качествени и издръжливи рекламни дрехи за техните служители и клиенти.

Сублимационен печат на тениски


Сублимационният печат на тениски се използва за изделия, изработени от полиестер или такива, които имат специално покритие на мястото, което ще се печата на тениската. При него боите преминават от твърдо в газообразно състояние, което им позволява да отпечатат желаното изображение. При нагряването нишките на самия полиестер се „отварят“ и по този начин мастилата могат да навлязат в тъкънта и да се получи печата на тениски. След охлаждането, полиестерът се „затваря“, като капсулира боите в себе си и по този начин изображението се пренася на тениската.

Бродерия на тениски


Бродерията е доста стар и известен на всички ни начин за печат на тениски. Бродирането на материята създава усещането за стил и лукс, като често самите тениски изглеждат по-елегантно и създават усещането за висок стандарт и професионализъм.

Заложете на качеството при печат на тениски
Печат на тениски от Promostars
Печат на тениски
Защо да изберем печата на тениски?
Сито печат за печат на тениски
Сублимационен печат на тениски
Бродерия на тениски